De Walvis in Markant ontvangt

Reading time: < 1 minute

Share:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zomaar een feitje: Het gezang van de walvis wordt door de oceaangolven mijlenver voortgedragen.

Ergens ver weg worden de geluidsgolven gehoord door andere walvissen en dat is precies de bedoeling van onze Frequenzy sessies in speelruimte de Walvis in Markant. Wij willen goede muziek en een enthousiast publiek op dezelfde golflengte brengen. Gewoon omdat er zoveel fantastische muziek is die gehoord moet worden volgens onze bescheiden mening. Speelruimte De Walvis is daarom de perfecte plek voor een eerste Frequenzy sessie.

Walvis op de Veluwe
Toen onze crew het plan opvatte om een stage te creëren voor alles wat goed en talentvol is besloten we het dicht bij huis te houden. Apeldoorn dus. Kun je altijd even bellen. Groen. Een gezinsstad. En oké, misschien in sommige opzichten niet zo heel erg rock-‘n-roll, maar met, heel belangrijk, de ruimte voor inspiratie, creatie en groei. Daarom dus Apeldoorn. Markant, cultureel centrum in Apeldoorn en stichting New Arts zagen onze mogelijkheden en de potentie van de bands die we uitnodigen. Zij boden de mogelijkheid om één van de ruimtes in het markantgebouw om te turnen in een Frequenzy podium. En dat was voor onze eerste sessie speelruimte de Walvis. Hoe deze ruimte aan zijn naam is gekomen is niet geheel duidelijk, maar paste in ieder geval perfect binnen ons verhaal. In de toekomst zullen we wellicht onze set op andere plekken opbouwen, maar de inspiratie van de Walvis en deze eerste sessies nemen we overal mee naartoe.

“A cooperation with an awesome new online platform and a lot of fun with passionate people. That’s how we like it!” was de enthousiaste reactie van band Colorwave.

Rockformatie Sweet 94 punkpopband Colorwave trapten af met 2 zinderende sessies.
Zij begrepen ons enthousiasme voor goede muziek en wij speelden in op hun behoefte van een online stage om hun werk te presenteren. Het resultaat mag er wezen. So listen, love & enjoy!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on LinkedIn
Share on pinterest
Share on Pinterest

Related posts

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Please read our privacy policy for more information.